Ismerj meg minket!

Hol szerezted tapasztalataidat, hogyan lettél szakács?

 

A gasztronómia gyermekkoromtól kezdve meghatározó az életemben, vidéken nőttem fel, így láthattam hogyan zajlik a zöldségtermesztés és állattenyésztés. Építészmérnöki pályára készültem, majd üzleti tevékenységet folytattam. Később munkát kaptam egy francia étteremben, az irodai munkámat befejezve az esti szervizre siettem nap, mint nap. Az étterem séfje később munkát ajánlott nekem, amit örömmel elfogadtam, így kerültem a konyhára.

Milyen területeken vagy különösen jártas?

 

Szeretem a francia ételkészítési eljárásokat, technológiákat. Különösen tetszik az olasz konyha egyszerűsége, a minőségi alapanyag felhasználás. Kiemelkedőnek tartom és becsülöm a magyar konyha legtöbb ételét, a fűszerek használatát, technológiákat és a pörköltek elkészítését.

Mit emelnél ki, mi különösen fontos neked a gasztronómiában?

 

Az étkezés összekapcsolja az embereket, így számomra a főzés az egyik legfontosabb dolog, amivel további értékeket adhatok az együtt eltöltött időnek. Az étel a természet ajándéka, ezért nekem az alapanyag szeretete a legfontosabb. A japán gasztronómia különösen érdekel, tisztelem a szemléletüket, a hitüket és az alázatukat.

Honnan jött az ötlet, mi a vállalkozás célja?

 

Sok ismerősöm megkeresett, hogy tudnék-e főzési tippeket adni nekik. Vagy egyszerűen csak arra voltak kíváncsiak, hogyan tudnak háztartási eszközeikkel jó minőségű ételeket készíteni. A családi összejöveteleken mindig elképzelhetetlen volt, hogy ne álljak ott a tűzhely mellett. Innen jött az alapötlet, miért ne segíthetnék másoknak is?

Miért olyan fontos a személyes tanácsadás?

 

Bármilyen új tudás vagy gyakorlat megszerzése összetett feladat. Megtanulhatunk főzni videókból, blogokból, vannak receptgyűjtő oldalak. Szerintem a legjobb út mégis a személyes tanácsadás. Nem beszélve arról, hogy egyénileg tudunk haladni, a hirtelen felmerülő ‘ad-hoc’ kérdéseket is meg tudjuk beszélni.

„Kitálalom a gondolataidat” – Mit jelent a szlogenetek?

 

A szlogen egy nyelvtani játék, kitalál, kitálal, így reflektál a tevékenység egyedi és professzionális szolgáltatásaira. Ügyfeleink állnak a középpontban, így nincs más feladatunk, mint ételeket készítsünk és ezzel együtt megvalósítsuk az elképzeléseket.

Segítünk jobban főzni!

‘A TE SÉFED’ azzal a céllal jött létre, hogy segítsen azoknak, akik a gasztronómia iránt érdeklődnek és ehhez személyes segítséget keresnek. Főzni meg lehet tanulni blogokból, főzőműsorokból és receptgyűjtő oldalakról, de mi hiszünk abban, hogy a legjobb út a személyes tanácsadás. Nem egy-egy recept pontos begyakorlásáról van szó, a további fejlődéshez szükséges gasztronómiai alapokat szeretnénk átadni és rendszerezni.

Főzünk helyetted!

Üzletfeleket vársz otthonodba vagy szűkkörű ünneplést tervezel? Ha tökéletes ételekkel szeretnéd az eseményt megkoronázni, válaszd privát séf szolgáltatásunkat, ahol személyre szabottan csak neked főzünk.
A tökéletes ízélmény mellett jut idő vendégeiddel is foglalkozni. Hiszünk abban, hogy a tökéletes kikapcsolódáshoz szükség van profi segítségre.

További információkért látogass el közösségi oldalainkra is!